sponsor oss

sponsor oss

Vi behöver 3 små 2 personers stugor, med vedspis. Två större gemensamhetsstugor med kök, vardagsrum, badrum och sovrum/sovloft. Vindskydd och verktyg att kunna jobba med trä, lära sig bygga med stocken, gör lantbruk. Vi behöver också utrustning för att hjälpa människor att uppleva att de kan leva ur en tyggsäck i tider av nöd. Gör människor starka, hjälp att sponsra oss med materiaal.

Hjälp oss att hjälpa andra människor att uppleva lycka och livet igen. Naturen och en naturlig miljö av naturmaterial är avgörande för att människor ska kunna återvända till sin egen kraft.

Bo i ett trähus. Värms upp med braskamin. Att dricka ur sin egen brunn. Arbetar för din mat och din värme. Sociala kontakter vid brasan. Hjälp oss att låta människor uppleva detta igen! 

Hjälp oss att skapa en speciell plats där vi kan hjälpa människor att känna sin styrka och sitt självförtroende igen. Det är så vi gör samhället starkt igen.

Om ditt företag vill att människor ska uppleva lycka igen på ett naturligt sätt, hjälp oss och sponsra oss.

Vi finns i Sunne kommun och vill gärna komma i kontakt med dig för att berätta vår historia. Enkelhet, värme och framför allt kontakt med andra för att känna livet och hjälps åt igen, är vårt mål. 

Ge människor tillbaka sitt självförtroende och sin självtillit, så kan ditt företag hjälpa oss.Vi hörs Gärna 


Lucille Netters , Ed 89 Rottneros, tel. 0704795393